Al konsultation er efter forudgående tidsbestilling

​Åbningstider:​

Mandag - fredag kl. 8:00-16:00​

Anæstesi og smertedækning

Morten har igennem mange år haft en særlig interesse for bedøvelse af mindre husdyr, da en skånsom bedøvelse er en absolut forudsætning for et godt operationsforløb og efterfølgende heling.

Vi prioriterer derfor at have det bedste udstyr og følger ved deltagelse i internationale konferencer med i den nyeste viden på området.

På Holsted Dyreklinik er det ikke overladt til patienten selv at sørge for at trække vejret. Respirationen styres af anæstesiapparatet, så der hele tiden er optimal iltning af vævet.

I løbet af operationen overvåger vi kontinuerligt væsentlige parametre som ilt, CO2 og respiration, alt sammen for at give den bedst mulige sikkerhed i løbet af operationen og det bedste forløb efterfølgende.

Vi lægger ved indpakning og brug af varmetæpper stor vægt på at opretholde normal legemstemperatur hos patienter under og efter operationen, da forebyggelse af underafkøling reducerer risikoen for komplikationer. Det er kendt fra menneskeverdenen, at kulderystelser og det at føle sig kold kan opleves værre end selve smerterne efter det kirurgiske indgreb.

Alle vores operationspatienter får flere slags smertestillende medicin. Det er videnskabeligt bevist, at smertedækning fremmer helingen, og vi accepterer ikke unødige lidelser hos dyr.​

​En sikker bedøvelse giver det bedste resultat for patienten og arbejdsglæde for dyrlægen.

HOLSTED DYREKLINIK

Østergade 2

6670 Holsted

Tlf.: 31 10 66 70

E-mail: info@holsteddyreklinik.dk

CVR: 35243747​