Al konsultation er efter tidsbestilling

​Åbningstider:​

Mandag - fredag kl. 8:00-16:00​

Morten Vesterholm

Dyrlæge

Jeg blev dyrlæge i 1998. Startede i blandet praksis i Thy, herefter fulgte godt 10 år som dyrlæge i Brørup hhv. Bramming, hvor jeg bl.a. moderniserede og udviklede bedøvelsesmetoder og røntgen. Efter 1½ år ved Vestfyns Dyrlæger, hvor jeg dygtiggjorde mig i knoglekirurgi, har jeg nu foden under eget bord i Holsted.

Jeg har særlig interesse i bedøvelse, og sætter en ære i at sikre patienterne bedst muligt i forbindelse med operation. Med skånsom behandling og sikker overvågning, ser jeg en hurtigere heling hos operationspatienterne. Jeg er god til håndværket omkring knogler. Korrektion af løse knæskaller, korsbåndsskader såvel som reparation af brækkede knogler med knoglesøm, plader og skruer.

Jeg er årgang '72. Bor i Holsted sammen med Anette og vores børn Signe og Aksel. Vort eget dyrehold rummer i øjeblikket hunde, katte, får og høns.

I fritiden går jeg på jagt. Det er skønt at komme ud i naturen. Selvom der ikke altid kommer noget med hjem, får man mange dejlige oplevelser med det vildt, der kommer forbi.

HOLSTED DYREKLINIK

Østergade 2

6670 Holsted

Tlf.: 31 10 66 70

E-mail: info@holsteddyreklinik.dk

CVR: 35243747​